4 Nisan 2009 Cumartesi

HOŞÇAKAL DOST İNSAN


Ölüme ağlamaz insan, ayrılıklardır ağlatan. Dost bir yüreğin, yüreğinize koyduğu parçalardan bir kısmını söküp alarak gitmesinedir ağlamak. Ölüm kaçınılmazdır ama terkedilmektir acıtan. Alıştığın, senin olmasa da aradığında orada olduğunu bildiğin, kendisini görmesende yüreğinden geçenleri paylaştığın bir dostu görememektir yürekleri sızlatan. Sahip olduğumuz hiçbirşey olmadığı gibi sana da sahip değildik ama yanıbaşımızdaydın. Git dostum yüreğinin götürdüğü yere git. Ama biliyorum ki yüreğimizde olduğun sürece pek fazla uzaklarda olamayacaksın. İnandığın masallardı yazdıkların kimi zaman yüreğimize kimi zaman aklımıza dokunan. Bir süre ayrı kalsan da hiç olmazsa onları bizlere bırak ki, hiç bırakmamamız gereken iç hesaplaşmalarımızı bizlere hatırlatmaya devam etsinler. Arada kendimiz yaşarken sıkıntı duyup senin yazdıklarında aynısını okuduğumuzda gülümsediğimiz (spritüel adamın espritüel karısında olduğu gibi ) yazıların hiç olmazsa bizimle kalmaya devam etsin sen tekrar geri dönünceye kadar.
SEVGİ,AŞK,HUZUR HEP SENİNLE OLSUN SEVGİLİ HAŞİM

10 yorum:

nilüfer dedi ki...

Sizin yazinizi okurken içim sizladi ve gittim not biraktim oraya da,"yazan" ilk okuyandir aslinda ve her yazi kendinden kendinedir ve gelen her yorum sen olan BENden gelir..
muhabbetle..sevgimle..

Unknown dedi ki...

ölüm değil evet ayrılık...
içini yakan insanın
bir daha göremeyecek olması :(

MeaCulpa dedi ki...

Çok çok teşekkürler Sevgili Tutsak. Ne kadardüşünceli ve zarif bir büyüğüm olduğunu bir kez daha hissettim bu satırları okuduğumda.Mutlu oldum. Sevgimin saygımın karşılıklı olduğunu hissettim bir kez daha. Sevgilerimle:))

tutsak dedi ki...

Sevgili Haşim
Neden diye sormuyorum. Mutlaka bir nedenin vardır ama bizleri ne şekilde olursa olsun yazılarından ya da en azından dönünceye kadar yorumlarından mahrum bırakma
Sevgilerimle.

Evren dedi ki...

bence de tutsak yazıları kalmalı inandığım masallarda arasıra da olsa açıp okumak iyi gelir bünyeye, en azından benimkine geleceğine aminim. ben de çok üzüldüm ama gitmek isteyene kal demek olmuyor işte...

GULTEINEN ENKELINI dedi ki...

Bu yazi sayesinde gordum.
Ziyaret ettim; uzuldum...

gitmesin...

Brajeshwari dedi ki...

Sevgili Tutsak
ne kadar değerli bir kalbiniz var sizin.. Sevgili Haşim'in sitesine yorum bırakmıştım.Ama bu yazınızı okuyunca,size kocaman sarılmak istedim..

tutsak dedi ki...

Teşekkürler sevgili Dostlar
Bizler hepimiz bir aile olduk. Zaman zaman belki kendi ailelerimizle bile paylaşamadığımız duygularımızı burada birbirimizle paylaşıyoruz birimizin sıkıntısı olduğunda diğerlerimiz elbirliği ile ona destek olmaya üzüntüsünü sıkıntısını gidermeye çalışıyoruz. Ben sadece yüreğini bizimle paylaşan bir kardeşimizin bizden ayrılışının yüreğimde uyandırdığı duyguları yazdım ve biliyorum ki sadece ben değil bütün dostlar yüreklerinde bu burukluğu duydular.
Yeni ayrılıklar yaşamamak dileğiyle.
Hepinizi Seviyorum

Adsız dedi ki...

Dostluğunuzu ne kadar ne güzel yazmışsınız. bende okurken içim burkuldu. Umarım en kısa zamanda yazıları aramızda olur.

MAVİ UMUT dedi ki...

Tutsak; sizin güzel insanlığınızı hissediyorum, ve öyle düşünüyorumki sizin gibi bir insan nereye imza atsa düşünmeden altına imzamı atarım. Bu anlamda Haşim beyin gitmemesi bende rica ediyorum. Her ne kadar bilmediğimiz şeyler olsa bile..en azından uzun sürmemesini diliyorum.