28 Mayıs 2009 Perşembe

SESİMİZİ DUYURALIM


Sevgili >Buenaros un başlatıp Evren in bana ulaştırdığı, Beenmaya nın engelleri kaldıralım diyerek desteklediği, SESİMİZİ DUYURALIM diye naçizane bir slogan öneren Tutsak olarak ben, hem görmeyen dostlarımızla yazdıklarımızı paylaşmak, hem de dostlarımıza sesimizi duyurmak adına güzel bir eylem olduğunu düşündüğüm bu harekete sonuna kadar destek veriyorum .

Çok sevdiğim gözleri görmeyen bir arkadaşımla birlikte yıllarım geçti. Üniversite hayatım boyunca o arkadaşımın gören gözleri olmaya çalıştım diyebilirim, ama çoğu zaman ben onun değil o benim gören gözlerim oldu. Hatta bu konuyla ilgili hoş bir anımız da var. O dönemlerde Güzel Sanatlar Fakültesi Alsancak stadının yanındaki eski Mimarlık fakültesi binasında idi. Ve tüm bölümler (sinema-TV, Tiyatro, Tekstil tasarımı, Müzik) bir aradaydı ve pek çok ortak ders alıyorduk. Sinema-TV bölümünde okuyan Buket isminde bir arkadaşımız vardı ve onunda Eğitim fakültesinde okuyan Demet isminde bir ikizi. Hiçbirimiz hangisinin Buket, hangisinin Demet olduğunu bir türlü kestiremezdik ama Mustafa bir kez olsun Demet'e Buket, Buket'e de Demet demedi. Biz gören gözlerimize rağmen ayırdedemezken o görmediği halde bir kez olsun yanılmadı. Bu olay beni hep düşündürmüştür ''hangimiz körüz acaba'' diye.

Bu arada bazı teknik kolaylıklar var kayıt için onları da sizlerle paylaşmak isterim. Çünkü windows un kayıt programı çok kısıtlı. Bu konu ile ilgili aşagıdaki linkleri izlerseniz çok faydası olacağını düşünüyorum.
Ayrıca daha uzun kayıtlar yapabilmek için kendinize bir buradan Wave Editör indirebilirsiniz

7 yorum:

beenmaya dedi ki...

çok teşekkürler sevgili tutsak varlığın, desteğin, yüreğin için...

Evren dedi ki...

saol tutsak... fikirden yola çıktık, çok bir yol katetmedik belki ama her bir adım ileriye taşıyor bizi hele de yürekten atılmışsa...

aysegul dedi ki...

Sevgili Tutsak ağabey,bu olay
1 yıl içinde bütün bloglarda oluşur
umudunu taşıyorum.

Daha önceki sorumun cevabı için de
çok teşekkür ederim.Ailenize sevgilerr...

sufi dedi ki...

Sevgili Tutsakcım;
Mustafa'ya göz olmaya çalıştığın yılları çok iyi hatırlıyorum.Sen çok güzel gönüllüsün, onu da biliyorum kardeşim.Sevgilerimle.

Brajeshwari dedi ki...

çok güzel..Bu linklerden yararlanacağım..Hangimiz körüz, hangimiz sağırıza gelince sanırım kalbimizde özrümüz.....

Sevgiler eşinize de ...

Ns dedi ki...

Merhaba,

Blogunuzu arada okurdum. sesli blog fikri hoşuma gitti. Bizatihi kayıt oluşturmasam da, logo ile blogumda yayınlamak isterim. Tebrik ederim. Blog tutmak yalnız efemera üretmek değil.

nilüfer dedi ki...

geldim, gördüm, gezdim, yoksunuz hala, gidiyorum, sevgi ve selamlarımı sunuyorum:)